Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Συναυλία νέων τραγουδοποιών στη Ρόδο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων για την ανάδειξη και προώθηση του ντόπιου δυναμικού που είναι και ο στόχος του, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι" και με τη στήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου, θα δοθεί συναυλία από νέους Ρόδιους τραγουδοποιούς, τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

Τραγουδοποιοί: 
Γιάννης Γιακουμάκης, Αλέκος Δράκος, Βασίλης Κεντεντζόγλου, Αντώνης Κολιός, Παναγιώτης Ξανθόπουλος, Γιάννης Παπαθεοδώρου, Μάνος Σάββενας, Πέτρος Σταματίου, Κώστας Τσέκας.

Τραγουδούν: 
Νίκη Ασλάνη, Αλέκος Δράκος, Νατάσα Καρακατσάνη, Χριστίνα Κόζα, Γιώργος Κούτρος, Ματίνα Μάστορα, Γιώργος Μισίκος, Παναγιώτης Ξανθόπουλος, Γιάννης Παπαθεοδώρου, Στάθης Ραφτόπουλος.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την δημιουργία CD με τις συνθέσεις των τραγουδοποιών και τη συμμετοχή των τραγουδιστών, το οποίο θα διανέμεται δωρεάν σε πολιτιστικές δράσεις που προβάλουν τη ντόπια δημιουργία.

Είσοδος: γενική: 10 ευρώ, φοιτητές, συναξιούχοι: 7 ευρώ, άνεργοι: δωρεάν.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Τάκης Βούης.
Οργάνωση: Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: