Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ο Δημήτρης Γιώτης στην Πάολα

Ακολουθούν δύο δελτία τύπου που λάβαμε στο inbox των Μ.Π. το φθινόπωρο του 2013. Ανάσα ζωής και καλλιτεχνίας, που έφτασε επιτέλους η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας (εννοείται ότι δεν έχω πειράξει ούτε κόμμα από τα κείμενα). Έτσι, για να μην χάνουμε επαφή με την πραγματικότητα, για να μην ξεχνάμε πού ζούμε, και προπαντός για να μην έχουμε αυταπάτες για την κοινωνία και την εποχή που μας έλαχε. Κάπου το λέει ωραία ο Καζαντζάκης, για το καράβι με τους έλληνες επιβάτες του και πόσο πολύ θα ήθελε να το πάρει ο θεός, να το βουτήξει στη θάλασσα και να το βγάλει πάλι καθάριο στην επιφάνεια, αλλά δεν θυμάμαι πού. Το γεγονός ότι υπάρχουν (πολλοί!) νέοι άνθρωποι που ακούν με ευχαρίστηση Παντελίδη, Πάολα, Σφακιανάκη και Γιώτη θα έπρεπε να είναι ικανός λόγος πυρηνικού βομβαρδισμού όλης της χώρας (ή μαζικής αυτοκτονίας των πολιτών της, να γλιτώσει τουλάχιστον η λοιπή συμπαθής πανίδα που σε τίποτα δεν μας φταίει για το κατάντημά μας).

Και βέβαια, οι ανανήψαντες δημοσιογράφοι που έφαγαν τούβλο στο κεφάλι και προσπαθούν εδώ και κάμποσο καιρό να μας πείσουν ότι πρέπει να τα ακούμε όλα χωρίς φραγμούς και στεγανά, ότι ο Σφακιανάκης είναι ο μεγαλύτερος λαϊκός τραγουδιστής μετά τον Μητροπάνο, κι ότι η κάθε πλατινέ γυναικάρα με ζαρτιέρες και δωδεκάποντα είναι άξια συνεχίστρια της Μπέλλου και της Μοσχολιού θα πρέπει να τιμωρηθούν με ποινή ισόβιας και συνεχούς ακρόασης των ηλιθιοτήτων που προωθούν! Με ακουστικά, ώστε να μην χάνουν ούτε νότα, ούτε συλλαβή! Γιατί ο κάθε Παντελίδης και η κάθε Πάολα έχουν μια δικαιολογία, ότι αυτό ξέρουν, αυτό έμαθαν, κι αυτό κάνουν. Οι άλλοι όμως, οι opinion leaders της ποιότητας που ανακάλυψαν τώρα στα γεράματα το δικαίωμα του λαού να ακούει ό,τι θέλει (τα ΠΑΣΟΚικά κατάλοιπα της "Αλλαγής" δύσκολα φεύγουν) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Το να παράγεις σκουπίδια είναι σφάλμα, το να τα νομιμοποιείς είναι έγκλημα. Καλή χρονιά, και καλή απόλαυση!
ηρ.οικ.









Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΟΛΑ !!!

Ο Δημήτρης Γιώτης μπήκε μέσα στο καμαρίνι της και της είπε για πρώτη φορά που την γνώρισε τα εξής: " Xαίρομαι που σε γνωρίζω. Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που λές το κομμάτι μου στο πρόγραμμά σου και είναι τιμή μου. Σκίζεις και σου αξίζει αυτό που βιώνεις" είπε ο Δημήτρης Γιώτης που έκανε μεγάλο χαμό με το κομμάτι "Ε ναι το έχω". Η Πάολα αμέσως αφού τον αγκάλιασε και τον φίλησε του είπε: " Μη το ξαναπείς αυτό. Κάνεις επιτυχία και από την στιγμή που ο κόσμος σ’ αγαπάει πρέπει να σε τιμήσουμε. Είσαι πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός συνάδελφος". Λόγια όμορφα και στήριξης σε μια περίοδο που μόνο μαχαιρώματα ακούς και βιώνεις στην νυχτερινή ζωή.






Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ

Η ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΩΤΗ ΓΙΩΤΗ "Ε ΝΑΙ, ΤΟ ΕΧΩ" ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΧΑΙ".

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ, ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ (ΣΥΓΓΡΟΥ LIVE), ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΡΑΠΕΡ "TUS" ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: